Najinteligentnejšie ženy horoskopu. Tieto sú skutočne prirodzene múdre

Zdieľať
Najinteligentnejšie ženy
Najinteligentnejšie ženy horoskopu. Tieto sú skutočne prirodzene múdre Foto: depositphotos.com

Túžite po žene, ktorá vám nebude robiť hanbu, bude vedieť hovoriť a jej prehľad vás oslní? Potom by ste sa mali zamerať na nasledujúce znamenia, v tých sa totiž rodia tie najinteligentnejšie a najmúdrejšie ženy.

Ak chcete mať po svojom boku tie najinteligentnejšie znamenia zverokruhu, mali by ste si prečítať nasledujúci horoskop, ktorý vám prezradí, ktoré to sú. Nie je nič príjemnejšie, než randiť so ženou, ktorá je múdra, vtipná, krásna a ešte má prehľad. Ako také znamenie zbaliť?

Strelec 23. 11. až 21. 12.

strelec
Najinteligentnejšie ženy horoskopu. Tieto sú skutočne prirodzene múdre Foto: www.gettyimages.com

Najinteligentnejšou ženou horoskopu je bezpochyby tá v znamení Strelca. Tieto ženy sú nielen krásne, ale aj prirodzene múdre a navyše presne vedia, čo a v akej situácii majú povedať. Nikdy sa s nimi nenudíte, vie totiž pútavo hovoriť o mnohých rôznych témach. Je jedno, či sa jedná o politiku, prírodu, jedlo alebo cestovanie. Strelkyňa jednoducho vie, ako zaujať.

Máte teda veľkú šancu nájsť s ňou spoločnú tému, má totiž skutočný prehľad a vie sa rozprávať takmer o všetkom. Tieto ženy sú navyše veľmi štedré a ochotné. Ak teda potrebujete s niečím pomôcť alebo poradiť, nebojte sa Strelkyňu požiadať o radu. Bude vám vždy nápomocná a nebude za to nič očakávať. Jej inteligenciu a dobrotu tak môžete využiť na svoj prospech.

Býk 21. 4. až 21. 5.

býk
Najinteligentnejšie ženy horoskopu. Tieto sú skutočne prirodzene múdre Foto: www.gettyimages.com

Ženy v znamení Býka milujú štúdium a sebavzdelávanie. Sú navyše veľmi ctižiadostivé a ambiciózne, teda pred žiadnou prekážkou nesklonia hlavu a vždy ju s hrdosťou sebe vlastnou prekonajú. Škola im nerobí žiadne problémy. Sú prirodzene inteligentné a učivo im ľahko lezie do hlavy. Pred skúškami sa nestresujú, vedia, že ich dajú ľavou zadnou. A tak to vždy naozaj je!

Po ukončení štúdia sa ženy v tomto znamení chcú vzdelávať ďalej, preto navštevujú najrôznejšie semináre a prednášky, ktoré im rozširujú obzory. Ani ich zamestnanie nemôže byť stereotyp, to by neprežili. Robia väčšinou vo výskume, lekárstve, vede či takých odboroch, kde môže plne vyniknúť ich inteligencia a chuť do práce.

Panna 23. 8. až 22. 9.

panna
Najinteligentnejšie ženy horoskopu. Tieto sú skutočne prirodzene múdre Foto: www.gettyimages.com

Panny sú prirodzene múdre, preto ich škola príliš nezaujíma. Majú tak maximálne maturitu a potom sa radšej zamerajú na to, čo ich naozaj zaujíma. Túto tému potom naštudujú k dokonalosti.  Na ničom ich nenachytáte. Tieto ženy si rady dokazujú, že vedia odpovedať na každú otázku. Nevychvália sa zámerne, ale vnútorne im to robí veľmi dobre.

Ženy v tomto znamení sa rady cítia stredobodom pozornosti. Často ich teda stretnete, ako zapálene prednášajú na prednáškach na témy, ktoré ich zaujímajú. Sú posadnuté ekológiou, životnom prostredí a prírodou. Nejedia mäso a chránia zvieratá. Majú pre to milión rôznych argumentov, ktoré sú natoľko inteligentné, že vďaka nim vedia namotivovať aj ďalších ľudí.

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom

Odporúčané