Túto výbornú nátierku ste ešte nejedli. Robím ju na Vianoce, chutí všetkým

Zdieľať
mäsová nátierka
Túto výbornú nátierku ste ešte nejedli. Robím ju na Vianoce, chutí všetkým Foto: www.gettyimages.com

Úžasný tip na vianočné pohostenie. Famózna nátierka z jednoduchých ingrediencií nielen na vianočný stôl. Fantastický tip na výdatné raňajky alebo večeru, ale hodí sa v ktorúkoľvek dennú dobu. Jednoduchý recept na najchutnejšiu nátierku.

Potrebujeme:

  • 80 g cibule
  • 90 g nakladaných uhoriek
  • mleté korenie
  • soľ
  • 1 PL horčica
  • 3 PL majonézy
  • 1 ČL mletej papriky
  • 2 vajcia
  • 400 g bravčového mäsa v konzerve
chleba s nátierkou
Túto výbornú nátierku ste ešte nejedli. Robím ju na Vianoce, chutí všetkým

Postup:

Cibuľu nakrájame na malé kúsky. Preložíme ju do hlbokej misky. Pridáme na hrubo nastrúhanú nakladanú uhorku. Nasypeme mleté korenie. Ďalej pridáme horčicu, majonézu a mletú papriku. Vajíčka uvaríme natvrdo. Následne ich necháme vychladnúť a olúpeme. Nakrájame ich na malé kúsky. Pridáme do zmesi. Dobre premiešame. Pridáme konzervované bravčové mäso. Lyžicou ho roztlačíme. Dôkladne zamiešame. Dochutíme soľou, horčicou a premiešame. Hotovú nátierku necháme odležať minimálne dve hodiny. Servírujeme s pečivom, uhorkami, červenou cibuľou, cherry paradajkami a jarnou cibuľkou.

Zdroj: tiscali.cz,

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom

Odporúčané